Pirita Majandusgümnaasium sõlmis rahvusvahelise koostöölepingu Peterburi 261. kooliga.

26. ja 27. septembril toimunud Peterburi kohtumised Tallinnas tõid Pirita Majandusgümnaasiumile rahvusvahelise koostöölepingu Peterburi 261. kooliga.

Tallinna ja Peterburi kohtumised toimusid sedakorda Tallinnas. Kahe linna vahelise suursündmuse raames külastas Tallinna Peterburi ametlik delegatsioon eesotsas asekuberner Vladimir Knjagininiga. Üheks kohtumiste valdkonnaks oli ka haridus ning koostöö arendamine õppeasutustega. Pirita Majandusgümnaasium sõlmis 27. septembril koostöölepingu Peterburi 261. kooliga, keda esindas direktor Inessa Petrenko. Koostöölepingu eesmärgiks on parimate prakitikate jagamine ning suhete arendamine kahe kooli kõikide huvigruppide vahel. Suur tänu Tallinna Linnvalitsusele ja Haridusametile suursündmuse eest.

Peterburi kohtumised Tallinnas avati ametlikult 26. septembril kell 19 Alexela kontserdimajas Peterburi kunstimeistrite gala-kontserdiga “Peterburi meloodiate saladused”, kus esinesid Peterburi jazzilegend Venemaa rahvakunstnik David Gološtšokin ansambliga, rahvusvaheliste konkursside laureaat, teleshow “Golos” 7. hooaja võitja Pjotr Zahharov, rahvusvaheliste konkursside laureaadid Agata Vavilova, Georgi Novitski, Eduard Hill (noorem) ja Stanislav Tšigadajev; peotantsuansambel Žemtšužina ning estraadiorkester dirigent Andrei Medvedjevi juhatusel.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü