Õppeaasta lõpuaktus Pirita Majandusgümnaasiumis

Õppeaasta lõpuaktus toimub teisipäeval, 11. juunil kell 10 võimlasaalis.

Juba 18. korda jagatakse väja Oskari kujud selleks, et esile tõsta silmapaistvaid tulemusi saavutanud, aktiivseid, usaldusväärseid, klassikaaslaste ja õpetajate poolt hinnatud õpilasi, neid, kes just sellel õppeaastal on panustanud koolielu paremaks muutmisesse, on olnud teistele eeskujuks, esindanud oma klassi ja kooli erinevatel konkurssidel, võistlustel ja olümpiaadidel. Iga klass sai esitada oma nominendi ning žürii valis välja parimad.

Lisaks tunnustatakse tublisid klassijuhatajaid ja parimaid digiõpetajaid aukirjaga ning uurimis- ja loovtöö juhendamisele panuse andnud õpetajaid tänukirjaga. Ühele kooli töötajatest antakse üle kolleegipreemia ning valitakse välja ka kaunim klassiruum 2019.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü