PMG õpetajad osalesid Portugalis koolitusnädalal “Erivajadustega õpilased: kaasava hariduse väljakutsed”

11.10-16.10 osalesid Pirita Majandusgümnaasiumi matemaatikaõpetaja Katrin Ruusamägi ja põhikooli õppejuht Anne Reinkort Erasmus+ õpetajate õpirände programmi “Iga õpilane on õpetamist väärt” raames Portugalis koolitusnädalal “Erivajadustega õpilased: kaasava hariduse väljakutsed”. Koolitusel osalesid kokku 24 õpetajat Poolast, Eestist, Hispaaniast ja Ungarist.
Koolitusprogrammi raames tutvuti Portugali kaasava hariduse süsteemiga, räägiti lähemalt erinevatest erivajadustest ning külastati mitmeid koole, et näha, kuidas erivajadustega õpilased õpivad koos tavaõpilastega ning milliseid tehnilisi abivahendeid, rakendusi ning seadmeid kasutatakse, et erivajadustega õppijaid toetada. Lisaks oli koolitusprogrammi raames võimalik tutvuda meeldivas suvises kliimas ka kohaliku kultuuri ning vaatamisväärsustega.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü