Õpilasesinduse president on Kristofer Robin Kirsiste

23. septembril kuulutati välja selle õppeaasta õpilasesinduse koosseis: Patrik Pappel (12.b), Kristofer Robin Kirsiste (11.a), Riin Savisaar (11.a), Demi Kruusmann (11.b), Lisandra Pilli (10.a), Mattias Vihvelin (10.a), Marta Alethe Jaansalu (9.b), Lauraliis Kõrv (8.c) ja Rahel Hollman (8.b).

Õpilasesinduse liikmed kogunesid oma esimesele koosolekule, kus kõige olulisemaks kujunesid valimised.

Kooli ÕE uus president on Kristofer Robin Kirsiste. Asepresidendina asub tegutsema Demi Kruusmann, kooli hoolekogus esindab õpilasi  Kristofer Robin Kirsiste, tervisenõukogu liikmena alustab tööd Marta Alethe Jaansalu. ÕE revident on Lisandra Pilli ja protokollija Riin Savisaar.

Pealehakkamist koolielu korraldamisel! Tegusat aastat!

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü