Tule helkuripuud ehtima

Mitmel aastal oleme rajanud kooli juurde helkuriheki või ehtinud helkuripuud. Niimoodi juhib koolipere ühiselt liiklejate tähelepanu helkuri kandmise vajalikkusele. Jalakäija esimene abivahend enda liikluses märgatavaks tegemisel on just see väike valgust peegeldav ese.

Kutsume pärast koolivaheaega kolmapäeval, 28. oktoobril, ehtima helkuritega koolimaja ees lipuväljakul kasvavaid kuuski 1.a, 1.b ja 1.c klasside õpilasi ning ülejäänud klasside 2-liikmelisi esindusi, õpilasesindust ja õpetajaid kell 9.00 ning 1.d klassi õpilasi kell 11.00. Koguneme peaukse ees.

Võta kaasa helkur(-id), mis on pakendi(-te)st vabastatud st valmis riputamiseks. Kõik aktsioonis osalejad ise on eeskujulikult helkuritega kaetud ning autodele nähtavad. Kindlasti ei ole meie soov tekitada koolimaja ees liiklusohtlikku olukorda.

Turvalist pimedat aega!

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü