Selgusid Mini Star ja Rising Star tiitlivõitjad ning publiku lemmik

Pirita Majandusgümnaasiumi poolt juba 22. korda korraldatavale lemmiklauljate ja –ansamblite jäljendamise konkursile Rising Star laekus Tallinna koolinoortelt üle kahekümne video.

Osalejate eesmärk sellel võistlusel on olla jäljendatavale staarile lavaliselt võimalikult sarnane. Võistlustules olid artistid Eestist ja laiast maailmast – Raimond Valgre, Liis Lemsalu, Metsatöll, Synne Valtri feat.Väliharf,  Michael Jackson, Melanie Martinez, Justin Timberlake, The Beatles ja paljud teised.

Žürii elu tehti keeruliseks, sest võistlejate julgus ja lavaline olek andsid märku, et kõvasti on vaeva nähtud ning esinemine tuleb südamest.

Mini Star 2020 (1.-6. kl õpilased) tiitli võitsid Daniel Diges – Algo Pequeñito (Spain) – Karola, Lilly Felicity, Jane, Mia, Oliver ja Roger Audentese Erakooli 2.c.

Eriauhinna huvitava ja kaasaegse video esitluse eest saab Raimond Valgre “Helmi” – Fred Jakob Westholmi Gümnaasiumi 2.b. Parima bändi eripreemia Metsatöll “Oma laulu ei leia ma üles“ – Gregor, Lukas, Johannes, Georg Jakob Westholmi Gümnaasiumi 1.b ning eripreemia kõige nooremale esinejale –  6-aastane Ralf-Ramon Michael Jacksonina (“The Way You Make Me Feel”).

Rising Star 2020 (7.-12. kl noored) tiitel kuulub Melanie Martinez  „Toxic“ – Ehte Humanitaargümnaasiumi  10. kl –  EhteCrew – Ekterina, Artjom, Sergei ja Aleks.

Eriauhind leidliku lähenemise eest – Michael Jackson – Billie Jean – Elisei Ehte Humanitaargümnaasiumi 9.a ning Pirita Majandusgümnaasiumi eriauhind kuulub Stefanie Barbarale,  Angelinale ja Tiinale (PMG 7.a) esituse Bts & Blackpink – Fake Love x DDu-Du DDu-Du (mashup) eest.

Esmakordselt välja kuulutatud publiku lemmiku hääletusel osales ligi 800 inimest. Üsna tihedas konkurentsis on publiku lemmikud Jakob Westholmi Gümnaasiumi 1.b klassi õpilased Lukas,  Leticia-Maria, Isabel, Kaur, Karel  ja Darel  looga Marcus and Martinus “Light It Up”.

Aitäh värvikatele staaridele, nende tublidele juhendajatele, žüriile, publikule! Võistlust toetas Tallinna Haridusamet. Aitäh!

Kohtumiseni konkursil Rising Star 2021.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü