9. klasse koolitas ajakirjanik Märt Treier

Reedel, 12. veebruaril, toimusid Pirita Majandusgümnaasiumis noorte riskikäitumise ennetamise koolitused “Kaspari lugu”, kus koolitajaks ajakirjanik Märt Treier ning osalejateks 9. klasside õpilased.

Üheskoos vaadati Märt Treieri poolt tõestisündinud lugude põhjal valminud dokfilmi „Kaspar“, millele kommentaare jagas ning noortega teemade üle arutles filmi autor. Teemasid oli erinevaid – seadusandlus, vastutus, noorte unistused, põrkumine reaalsusega, ahvatlused ja neist sündinud rumalused, seos väärtegu – tagajärg. Räägiti noorte peamistest liiklusriskidest: joobes juhtimine, oma võimete ülehindamine, vähene sõidukogemus, turvavarustuse puudumine, vajadus teiste ees “silma paista”.

Aitäh koolitajale! Oli mõtlemapanev kohtumine.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü