Triin Sooäär. Pirita Majandusgümnaasiumi 10. klass | Minust sõltub kõik!

Õhtuleht avaldab president Kersti Kaljulaidi kõnekorje žürii poolt äramärkimist leidnud kirjutised. Selle aasta teemaks oli „Minust sõltub kõik“. Kaasa mõtlema oodati 16–19aastaseid noori ja lähteülesande oli sõnastatud: aasta on olnud kodanikuõpetuse kiirkursus, kus oleme iga päev pidanud mõtlema sellele, et ühe inimese tegudest sõltub päriselt teiste elu, üks hääl võib saada otsustavaks, ühe inimese sõna võib muuta maailma meie ümber. Osalejaid oli rohkem kui 120 ja žüriisse kuulusid presidendi vabakonna nõunik Urmo Kübar, Eesti 2020. aasta kirjanikuks valitud Susan Luitsalu, Eesti Emakeeleõpetajate Seltsi juht Kaja Sarapuu ja Speak Smarti koolitaja Siim Ruul.

Kõne on leitav sellelt LINGILT.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü