Pirita Majandusgümnaasiumi 2 õpilasfirmat jõudsid “Eesti parima õpilasfirma 2021” konkursi finaali!

Meil on suur rõõm teada anda, et 26. korda toimuva “Eesti parima õpilasfirma 2021” konkursi 24 finalisti hulka on jõudnud kaks meie kooli 11. a klassi õpilasfirmat! Eesti tegusaimate õpilasfirmade hulka jõdusid:ÕF Speculo koossseisus: Isabel Graf, Jete Vilen, Vivian Põld ja Regina Helena Turja ning ÕF Terpo koosseisus: Johanna Mantsik, Simona Siider, Karmen Einamäe, Simoona Kappinen ja Elisabet Mätlik.Õpilasfirmade tegevust koordineerib õpetaja Marko Krusberg.Alates sellest õppeaastast on õpilasfirma kursus majanduse õppesuuna suunaaine ning kõik majandust õppivad õpilased saavad seeläbi praktilise kogemuse oma firma loomisest kuni selle tegevuse lõpetamiseni.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü