Õpilaste tunnustamine Oskari kujudega

Oskari kujuga tunnustab Pirita Majandusgümnaasium õpilaste loovat tegevust ja saavutusi ning tutvustab neid avalikkusele. Oskari tiitlile esitab iga klass ühe nominendi. Žürii, kuhu kuuluvad õpilaste, õpetajate ja juhtkonna esindajad, valib esitatud nominentide seast välja 12 laureaati (üks igast lennust).

Selgunud on kõikide klasside 2020/21. õa nominendid, kellele antakse üle tänukiri õppeaasta viimases klassijuhataja tunnis, Oskari kujud jagame kätte uue õppeaasta avaaktusel septembris.

Käesoleval aastal annab Pirita Majandusgümnaasium Oskari tiitlid välja 20. korda. Meie eesmärgiks on tõsta esile oma kooli ja klassi esindanud, silmapaistvaid tulemusi saavutanud, aktiivseid, usaldusväärseid, avatud ja loomingulisi, kaaslaste ja õpetajate poolt hinnatud õpilasi, kes oma tegutsemisega on suureks eeskujuks teistele, innustavad eakaaslasi, viivad ellu omaalgatuslikke ideid, korraldavad toredaid õpilasüritusi.

 

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü