Õppeaasta avaaktused Pirita Majandusgümnaasiumis

Juba puudel punetavad pihlad,
on suvi sügisele andnud käe.
Aeg alustada kooliteed nüüd pikka,
mis tegelikult kiirelt mööda läeb.

Ja nii see kõik algas – kell 8.30 kogunesid 2.-4. klasside õpilased, kell 9.15 5.-7. klasside ja kell 10 8.-11. klasside noored õppeaasta avaaktusele. Tuldi mälestustega möödunud suvest ja hinges ootusärevus taas kohtuda oma koolikaaslaste ja õpetajatega.

Kell 12 toimus 1. klasside esimene ja 12. klasside viimane õppeaasta avaaktus. Kõige noorematest said PMG koolipere liikmed – pähe pandi koolimütsid ja kätte anti õpilaspäevikud ning nende jaoks kõlas esimene koolikell.

Meie selle õppeaasta avaaktuseid ilmestas koolirahu lepingu sõlmimine. Sellele kirjutasid üheskoos alla koolijuht ja õpetajate ning õpilaste esindajad. Iga klass  allkirjastab oma koolirahu lepingu klassijuhataja tunnis.

Põnevat, tegusat ja õnnelikku kooliaastat kõigile!

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü