Spordinädal Pirita Majandusgümnaasiumis

Pirita Majandusgümnaasiumi koolipere osaleb 23.-30.09 toimuval  üleeuroopalisel spordinädalal, mida korraldatakse juba seitsmendat korda. Spordinädal on Euroopa Komisjoni algatus, mille eesmärk on tõsta inimeste liikumisharrastuse ja spordialast teadlikkust kogu Euroopa Liidus. Eestis korraldab Spordinädalat Eesti Olümpiakomitee koostöös Ühendusega Sport Kõigile.

Meie kooli spordinädala jooksul  toimub palju erinevaid sportlikke tegevusi kogu kooliperele – algklasside õpilastele tegutsevad spordipesad erinevate liikumismängudega, saab laenutada spordivahendeid, korraldatakse viguriga  teatejookse;
põhikooli õpilaste võistkonnad jooksid heategevuslikul teatejooksul Kadrioru staadionil nende laste heaks, kes on kaotanud liikumisvõime, 8.-9. klasside noored osalevad Team Astur kikkpoksi näidistreeningutel;
gümnasistid panevad end proovile NATO testi sooritades ning 27. septembril toimub gümnaasiumi õppesuundade vaheline jalgpalli võistlus;
õpetajad saavad osa aeroobika trennist ning näidistunnist jõusaalis;
kõigile soovijatele korraldatakse hularõnga keerutamise -, hüppenööriga hüppamise -,  “plangu hoidmise” ja  aja peale rippumise võistlusi.
Ja pole ime, kui aineõpetajad oma tunnis üllatavad õpilasi liikumispausidega.

Liikumine annab energiasüsti! Proovi järele!

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü