Tallinna 2022 kaasava eelarve hääletusele pääsenud ideed on selgunud!

Piritalt pääses Tallinna 2022 kaasava eelarve hääletusele Pirita Majandusgümnaasiumi õuealale mitmekesise koolipargi rajamine.
 
Kood hääletusel: Pirita18
 
Avalik hääletus kestab 29. novembrist 12. detsembrini. Ideedega saad tutvuda ja hääletada siin https://bit.ly/2022_kaasava_eelarve_hääletus
 
Mis oleks kui iga Pirita Majandusgümnaasiumi õpilane vaimustub iga päev mõttest kooli minna, saades targemaks ning luues tugevaid sõprussuhteid, kuna kogu kooli territoorium on neile nii inspireeriv? See on võimalik, kui luua kooli territooriumile kaasaegne ja mitmekülgne liikumist ning õuesõpet soodustav õueala, kus oleks ratastele/tõukeratastele osavusrajad, ronimisatraktsioonid, istumisalad (saab kasutada ka õuesõppeks/lõunasöögi söömiseks), asfaldile joonistada maakaart, korrutustabel jms. See pakuks head võimalust ka pärast koolitunde omavahel suhelda, luua ja tugevdada sõprussuhteid ning soodustada värskes õhus viibimist, samal ajal kinnistades koolis õpitut (nt maakaart, korrutustabel). Näiteid maailmast: http://www.schoolyards.org/gallery.BeforeAndAfterPhotos.php Asukoht Pirita Majandusgümnaasiumi territoorium
Idee esitaja: Kersti Bocicaut
Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü