III preemia õpilasleiutajate riiklikul konkursil

Pirita Majandusgümnaasiumi 5.a klassi õpilane Markus Stepanov saavutas õpilasleiutajate riiklikul konkursil oma leiutisega VEGEBOX III preemia II kooliastme kategoorias. Markuse leiutise eesmärk on vähendada toidu raiskamist.
Palju õnne! Suurepärane töö! 

Õpilasleiutajate riikliku konkursi eesmärk on väärtustada teadus- ja arendustegevust ning innovatsiooni õpilaskonnas, stimuleerida õpilaste aktiivsust teadus- ja arendustegevuse ning innovatsiooni alal ning avaldada tunnustust väljapaistvaid tulemusi saavutanud õpilastele ja õpilaskollektiividele, nende juhendajatele ja õpetajatele ning koolidele. 
Eesti Teadusagentuur ning Haridus- ja Teadusministeerium tunnustasid parimaid õpilasleiutajaid ning nende juhendajaid. Riiklikule konkursile esitati sadu nutikaid ja põnevaid lahendusi, mis teevad meie igapäevaelu paremaks ja mugavamaks.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü