HOOLIV KAASLANE 2021 laureaat on Jete Vilen

 

Kiita ei ole kunagi liiga hilja!
Novembris kuulutati Tallinna Lastekaitse Ühingu ja Björn-Okerblom Fondi (Rootsi) konkursi HOOLIV KAASLANE 2021 üheks laureaadiks 12. a klassi õpilane Jete Vilen.

Hooliva kaaslase konkursi käigus selgitatakse linna gümnaasiumiõpilaste seast välja 5 õppurit, kes on koolikaaslastele eeskujuks nii hea õppeedukuse kui tunnustust vääriva käitumise poolest ja pälvivad MIKU-MANNi õpilasstipendiumi.

Jete Vilenit iseloomustavad klassikaaslased kui aktiivset, sõbralikku, kohusetundlikku ja hoolivat kaaslast, kes ei jäta hätta ühtegi oma sõpra, klassi- ega koolikaaslast. Ta leiab alati viisi, kuidas olukordi rahumeelselt lahendada ning esitab oma seisukohti argumenteeritult.

Jete on õppetöös ambitsioonikas ja tema tulemused on väga head. Kooli õppekavale lisaks võtab ta täiendavalt kursusi avatud ülikoolis, näiteks “Geneetika ja evolutsioon” Tartu Ülikoolis.

Ta panustab ka koolielu põnevamaks ja huvitavamaks muutmisesse. Jete on valitud Pirita Majandusgümnaasiumi õpilasesinduse liikmeks ning sel aastal oli tal au olla Pirita Majandusgümnaasiumi esindajaks Eesti Õpilasesinduste Liidu koosolekul. Õpilasesinduse aktiivse liikmena on ta kultuurivaldkonna juht ning õpilasesinduse aktiivis protokollija.

Ühtlasi kuulub Jete Taltech Mektory Education USA virtuaalsesse klubisse, mis ühendab Baltikumi aktiivseid koolinoori.

Lisaks eelnevale on Jete sel aastal mentoriks kahele Pirita Majandusgümnaasiumi 11. klassi õpilasfirmale (Arbor ja Woodpecker) ning Kuressaare ametikooli õpilasfirmale Syte. Julguse ja kogemuse mentoriks hakkamiseks sai ta tegutsemisest õpilasfirmas Speculo, mis eelmise õppeaasta lõpus pälvis Eesti 24 parima õpilasfirma seas Ready for Work eripreemia.

PALJU ÕNNE, JETE!

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü