Teadusliku kokanduse huviring võtab vastu uusi liikmeid

Teadusliku kokanduse huviring tutvustab II-III kooliastme õpilastele toidutehnoloogia teaduslikke aluseid, tervisliku toitumise põhimõtteid ja õigeid toidu valmistamise töövõtteid.

Selle tegevuse  kaudu äratatakse noortes huvi toidu valmistamise vastu, arendatakse tervisliku toitumise tähtsusest arusaamist ning praktiliste tegevuste kaudu näidatakse, kuidas teaduslikke põhimõtteid kasutatakse meie igapäevases elus. Teadmised toidust ja oskused ise valmistada toitu on väga tähtsad kaasaegsete noorte inimeste jaoks. Huviringis seletatakse läbi praktiliste tegevuste loodusteaduste seadusi ja mõisteid (temperatuur, tihedus, viskoossus, rõhk, aur, vee siduvusvõime, värv, keemilised reaktsioonid, mikrobioloogia nähtused jne), mis on omakorda seotud kooli reaalainete õppekavaga ( füüsika, keemia, bioloogia).

Teadusliku kokanduse huviringi tunnid 5.-9. klasside noortele toimuvad neljapäeviti kell 14.55-16.25 (8.-9. tund) ruumis A26t.
Osalemine on tasuta. Tunde viib läbi XTeadus MTÜ õpetaja Elo Matsi.

Ringi registreerimine toimub selle LINGI  kaudu kuni 31. jaanuar. 
Rühmaga saab liituda neljapäeval, 3. veebruaril.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü