Muusikaline vahetunniüllatus

Teisipäeval, 19. aprillil, toimus Pirita Majandusgümnaasiumis Jazzkaar 2022 linnaruumiprojekti raames muusikalise vahetunniüllatusena kontsert kooli fuajees, kus musitseerisid Oliver Kaljula ja Johan Aimla. Noored õpivad Georg Otsa nimelises Tallinna Muusikakoolis rütmimuusika viiuli ja klaveri erialal. Viiuli ja klaveri koostöös tekib unikaalne helikeel. Duo esitab nii souli kui ka jazzi hitte uuel ja põneval kujul.

Linnaruumiprojekt on põnevatest esinemispaikadest ning artistidest koosnev programm, mis Jazzkaare ajal üllatab linnarahvast ebatavalistes kohtades väljaspool kontserdisaale – linnatänavatel, ühistranspordis, lennujaamas, kohvikutes ja mujal.
Positiivseid emotsioone ja energiat loov linnaruumiprojekt toimub 2022. aastal juba 13. korda, 18.aprill – 1.mai.
 
Linnaruumiprojekt on aastaid pakkunud vahetunniüllatusi Tallinna, Tartu, Viljandi ning Pärnu koolidele. Linnaruumi haridusprogramm peab oluliseks elava muusika toomist noortele lähemale – nähes muusikuid pilli mängimas, annab see inspiratsiooni ja uusi huvialade mõtteid õpilastele. Julgeme väita, et jazzmuusikat kohtavad noored oma igapäeva keskkonnas vähe.
33. festival Jazzkaar leiab aset 24. aprill – 1. mai 2022.
Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü