Ettevõtlusnädal Pirita Majandusgümnaasiumis

Ettevõtlusnädala raames korraldati 2.b klassis sügisandide näitus. Ettevõtmine andis igale õpilasele võimaluse olla leidlik ja ettevõtlik.

4. oktoobril käis 2.b klassis külas Reval Kondiitri pagaritööstuse juht ning Reval Cafe omanik Anri Treifeldt, kes rääkis õpilastele pagaritööstuse tööst. Nende ettevõte teeb torte, minikooke, kooke, keekse ja küpsiseid, samuti ka erinevaid hooajatooteid jõuludeks ja lihavõteteks. Kõik nende tooted on valmistatud käsitsi ning see on ka põhjus, miks pööratakse erilist tähelepanu toodete kvaliteedile ja heale maitsele. Toredaks üllatuseks oli see, et pagaritööstuse juht kutsus 2.b klassi ka oma ettevõttesse külla. Kasutame kindlasti seda võimalust.

5. oktoobril käis 2.b klassis külas AS Eesti Liinirongide projektijuht-ohutusspetsialist Viljar Luhthein ning LHV eraklientide  kasvujuht Liis Lepik.
Viljar Luhthein rääkis Elronist ja sealsetest erinevatest ametitest. Viljar Luhthein kutsus klassi külla ka rongide depoosse, kus on võimalik ronge uudistada.
LHV erakliendi kasvujuht Liis Lepik rääkis lastele panganduse rollist tänapäeval, rahatarkusest ja noortele suunatud pangateenustest. 

Täname külalisi põnevate tundide eest!

 

 

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü