2.c klass osales küberväejuhatuse avatud uste päeval

Pirita Majandusgümnaasiumi 2.c klass osales 21. oktoobril küberväejuhatuse avatud uste päeval,  kus küberväelased tutvustasid külalistele sõduri varustust, tehnikat ja relvastust. Huvilised said lasta enda nägu maskeerida ja panna end proovile takistusraja läbimisel. Uudistada sai ka Eesti kaitsetööstusettevõtte Milrem Roboticsi toodetud mehitamata maastikusõidukid THeMIS.
Kokku olid kaitseväelased linnakusse üles seadnud 10 näitusepunkti ja töötuba, kus külalistel oli võimalus aktiivselt kaasa lüüa. Näiteks strateegilise kommunikatsiooni keskuse ajateenijad näitasid millise erialatehnikaga meediaoperatsioonidel kaitseväe sündmusi kajastatakse. Küber- ja infooperatsioonide keskuse võitlejad tutvustasid küberkaitse maailma eripära. Lisaks tutvustasid staabi- ja sidepataljoni ning staabi- ja tagalakompanii kaitseväelased meditsiinibussi, veokeid, maastureid, soomukit ning välilaagrit.

Suur tänu korraldajatele toreda päeva eest!

 

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü