Läheneb konkursi Rising Star finaalvõistlus

Pirita Majandusgümnaasiumi poolt 24. korda korraldatava ülelinnalise lemmiklauljate ja –ansamblite jäljendamise konkursi RISING STAR finaalvõistlus toimub reedel, 2. detsembril, algusega kell 17.00 Vene Teatri uuel RINGlaval (endine klubi Teater) Vabaduse väljak 5.
Antakse välja 2022. aasta Mini Star (1.-6. kl) ja Rising Star (7.-12. kl) tiitlid.  

Võistlustules on palju tuntud artiste nii laiast maailmast kui Eestist. Finaalis võistlevad:
The Pussicat dolls – React, Baccara – Sorry I’m a Lady, Verka Serduchka – dancing Lasha Tumbai,  Shrek 2 Livin La vida Loca, Terminaator – Romula, Modern Talking – We Take The Chance, Maneskin – Beggin, Vanilla Ninja – Dangerzone, Koopaoravad (chipettes)- Hot n gold, Traffic – Natukene veel, Ruslana – Wild dances, Loreen – Statements, Michael Jackson – Billie Jean, Queen –  Radio Ga-ga ja Fitz and the Tantrums – Handclap.

Tule vaatama ja oma lemmikutele kaasa elama! Sissepääs tasuta Vene Teatri peaukse kaudu.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü