PMG osales Tallinna spordihommikul

2015. aastast Tallinnas korraldatud ülelinnalisest spordihommikust võtsime osa meiegi – Pirita Majandusgünnaasiumi 8.a ja 8.b  klassi õpilased koos kehalise kasvatuse õpetajatega. Spordihommiku eesmärgiks on lastele meelde tuletada, et mõõdukas liikumine aastaringselt on väga oluline. 

Meie reedene päev algas karges talvehommikus suplusega jäises merevees. Tallinna Taliujumiskeskus Pirital oli sauna juba kella 8 ajal soojaks kütnud. Saabusime sinna joostes koolimajast, kiire sulps vette ja saunalavale. Kahe klassi peale oli 7 õpilast koos õpetajate Heidi ja Margega valmis oma külma kartusest jagu saama ja valmis uuteks emotsioonideks. Tehtud! Küll keha tänas! Jooksuga kooli tagasi, kus ootas soojas võimlas ees olümpiavõitja Gerd Kanter. Pooletunnine kerge treening koos väikese mõttepausiga teemal – liikumise tähtsus, kingiks saadud smuuti ja päev oli saanud mõnusa alguse.

Sellised sportlikud hommikud meile meeldivad!

Tekst õp Marge Nõmm

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü