Külas Prügihunt

Pirita Majandusgümnaasiumi 1.-3. klasside õpilased osalesid keskkonnahariduslikus õppeprogrammis, mille eesmärk on tõsta keskkonnateadlikkust, õpetades lastele eakohaselt jäätmetekke vältimist, jäätmete liigiti kogumist ja ringmajanduse põhitõdesid.
 
Kui osa klasse osales programmis veebruaris, siis 15. märtsil kohtusid Prügihundi ja tema kaaslasega 1.a, 1.c, 3.a, 3.b ja 3.d klasside õpilased.
 
Õppeprogrammi „Jäätmetekke vältimine ja vähendamine, kordus- ja taaskasutamine ning jäätmete liigiti kogumise harjumuse kujundamine“ viib läbi Tallinna Strateegiakeskuse ringmajanduse osakonna eestvedamisel OÜ Üritusturundus. Õppeprogrammist võtab osa 125 Tallinna lasteaeda ja 55 kooli, õppetundides osaleb ligikaudu 30 000 last. Õppeprogramm on osa Euroopa rohelise pealinna aasta programmist.
 
Aitäh Prügihundile ja Riina Paavole vahvate ja õpetlike tundide eest!
Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü