Külas luuletajad Lauri Räpp ning Anne-Mai Tevahi.

Kolmapäeval, 15. märtsil külastasid Pirita Majandusgümnaasiumi luuletaja Lauri Räpp ning näitleja-luuletaja Anne-Mai Tevahi. Külalised rääkisid gümnaasiumiõpilastele oma loometee algusest ning sellest, mis neid inspireerib; samuti esitasid nad katkeid oma luuleloomingust.
Kui Lauri Räpp oli juba paljudele noortele tuttav – on ta ju tuntud kui Instagrami poeet, kel ligi 27 tuhat jälgijat –, siis Anne-Mai Tevahi loominguga puutusid paljud kokku esimest korda. See aga ei tähenda, et Anne-Mai näilejameisterlik luuleesitamine nii mõndagi poleks puudutanud.
Publik sai teada, et luule ei pea olema keeruline ning loometeed alustada võib igas vanuses. Noortele läks külaliste jutt ja looming korda ning nii mõnigi oli kaasa võtnud oma luulekogu, et sinna autoritelt autogrammi saada.
 
Suur aitäh külalistele inspireeriva kohtumise eest!
 
oled see
mida teistes näed
näe head
(Lauri Räpi luulekogust „Lihtsate asjade tähtsus“)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü