Raamatu ja roosi päev

Raamatu ja roosi päeva tähistamine Pirita Majandusgümnaasiumis aitas rikastada kooli raamatukogu, sest kokku kingiti sellel päeval koolile 52 raamatut, mille laenutamine kindlasti edaspidi paljudele õpilastele rõõmu valmistab.

Suur tänu kõikidele Pirita Majandusgümnaasiumi õpetajatele ja õpilastele, kes koolivaheajaeelsel raamatu ja roosi päeval tõid kooli raamatukogule kingiks toredaid raamatuid või korraldasid klassiga raamatute kinkimist! Samuti täname algklassiõpetajaid (Eike, Tiina, Aiki, Ruth), kes meisterdasid oma õpilastega kauneid järjehoidjaid ja paberlilli, mille said kingiks jutuvõistluse paremad jutukirjutajad ja koolile raamatute kinkijad!
Kiitus meie toredale raamtukoguhoidjale Margit Sarapikule põneva sündmuse korraldamise eest!

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü