Projekti Sport Kooli spordipäev

Projekti Sport Kooli selle õppeaasta lõpetas esmaspäeval, 15.05, lõbus spordipäev projektis osalenud 1. klasside õpilastele. Tunni viisid läbi klubi CFC jalgrattatreenerid Kristjan Kelk ja Artjom Köster, kes ise on PMG vilistlased. Külas oli ka Eesti üks läbi aegade parimaid jalgrattureid Jaan Kirsipuu ning Aivo Normak Tallinna Kultuuri- ja Spordiametist.
Tehti trenni, võisteldi, räägiti juttu, vastati laste küsimustele ning lõpuks said kõik osalenud õpilased kaela Sport Kooli spordipäeva I koha medalid! 
Aitäh selle toreda tunni eest!

Projekti „Sport Kooli“ korraldab Tallinna Kultuuri- ja Spordiamet koostöös Tallinna Haridusametiga. Projekti eesmärk on tekitada 7-8 aastastes õpilastes huvi liikumise ja spordi harrastamise vastu ning suurendada seeläbi laste kehalist aktiivsust. .Projekti raames ei keskenduta ainult ühele spordialale, vaid tutvustatakse mitmeid erinevaid spordialasid koostöös spordiklubide ja kvalifitseeritud treeneritega.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü