Tutvustati Solaride päikeseauto programmi

22. novembril ja 4. detsembril külastasid Anitra Lukjanov ning Pirita Majandusgümnaasiumi vilistlane Jete Vilen 12. ja 11. klasse ning tutvustasid Solaride päikeseauto programmi. Külalisloengu käigus saime teada, et Solaride sai päikeseautode maailmameistrivõistlustel oma võistlusklassis 3. koha ning pälvis eriauhinna tehnilise ülevaatuse parimana. Lisaks anti ülevaade sellest, kuidas üldse selliseid autosid ehitatakse, millised on võistluse tingimused, kuidas erinevate riikide võistkondade päikeseautod Austraaliasse kohale jõuavad ning räägiti miks ja kuidas selle programmiga ise liituda saab.

Suur aitäh huvitava külalisloengu eest ning omalt poolt soovime Solaride meeskonnale edu järgmisel maailmameistrivõistlusel!

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü