I kohad KULLO klaverifestivalil

Pirita Majandusgümnaasiumi 4.b klassi õpilane Aarne-Voldemar Lokk ning 2.a klassi õpilane Sofiia-Rosaalia Lokk saavutasid oma vanuserühmas I koha Tallinna Huvikeskuse KULLO klaveriõpilaste konkurss-festivali MIT/t/MU/u/S“ klassikapäeva raames toimunud konkursil „Ameerika“.
Palju õnne, Aarne-Voldemar ja Sofiia-Rosaalia!
 
Sellel festivalil osalevad klaveriõpilased, kes tegutsevad Tallinna huvikoolides- ja keskustes, koolide juures asuvates klaveriringides, samuti õpilased, kes õpivad eraõpetaja juures.
Käesoleval aastal toimus konkurss-festival 27.-28. jaanuaril ja juba viieteistkümnendat korda. Laupäeval võeti mõõtu klassikalise muusika kavadega ja pühapäeval esineti vaba stiili paladega. Võisteldi viies erinevas vanuserühmas (I – 5–6 aastased, II – 7-8 aastased, III – 9-11 aastased, IV – 12-14 aastased, V – 15–19 aastased).
Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü