Raamatu ja roosi päev

Pirita Majandusgümnaasiumis toimub 3. mail traditsiooniline raamatu ja roosi päev – see on päev, mil raamatute kinkimisega väärtustatakse raamatuid, kirjandust ja lugemist. 

INNUSTAV ÜLESKUTSE! 

Kingi 3. mail kooli raamatukogule raamat ja saad tänutäheks käsitööna valmistatud kena lillelise järjehoidja!
Kooli raamatukogule mõne toreda raamatu kinkimise võib ka klassiga ühiselt ette võtta. Ühtlasi võib kingitud raamatusse ka pühenduse sisse kirjutada, mis jääb kingitust meenutama ning raamatut saavad edaspidi kõik koolipere liikmed raamatukogust laenutada ja lugeda.
Raamatukogule kingitavad raamatud võivad olla uued või kasutatud, kuid kindlasti terved, korralikud ja kooli raamatukogule edaspidi vajalikud. Eriti oodatud on kõik uuemad laste- ja noorteraamatud. Igal aastal oleme saanud raamatukogule meeldivat täiendust uute, põnevate raamatute näol, mis leiavad kiiresti palju lugemishuvilisi. 

Samal päeval jagab raamatukogu ka ise raamatuid, mida kool enam ei vaja või mida on liiga palju eksemplare.
mail toimub ühtlasi 1.-6. klassi jutuvõistluse paremate autasustamine diplomite ja preemiaraamatutega.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü