4. koht Tallinna MV-l korvpallis

Päris mitu aastat on möödas sellest, kui Pirita Majandusgümnaasiumi põhikooli noormeeste korvpallivõistkonnal õnnestus Tallinna MV finaali pääseda.
Sel aastal võitles meie tubli noorte esindusvõistkond end välja kolmanda koha mängule, mis toimus neljapäeval, 18.04  Kalevi Spordihallis. Mitte igal korvpalluril ei õnnestu karjääri jooksul ühes Eesti esindussaalis võistlejana platsile joosta. Kolme põhimängija puudumisel, kes pidid samal ajal esindama oma klubi Eesti MV play-offis Pärnus, andsid Pirita poisid siiski Gustav Adolfi Gümnaasiumi meeskonnale kõva lahingu. Tallinna MV meil seekord neljandast kohast kõrgemale tõusta ei õnnestunud.
Kiidame ja täname tublisid pallureid ja nende juhendajaid õpetajaid – Mart Vigla ja Kenert Anniste.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü