PMG 39. abiturientide ball

Pirita Majandusgümnaasiumi 39. abiturientide ball toimus kolmapäeval, 17. aprillil Tallinna Õpetajate Majas. Õhtujuhid Sandra-Liisa Johanson ja Kaspar Kruusmann lõid imelise meeleolu, kus nii põnevust kui unustamatuid hetki.
Külaliste meelt lahutasid Rauno Pella & Pille-Riin Karro, Crause Tantsukooli võistlustantsijad, DJ Lev Urbel. Üllatusesinejatena astusid publiku ette Pirita Majandusgümnaasiumi õpetajad.
Õhtu naelaks kujunes kahtlemata balli kuninga ja kuninganna valimine. Abituriendid alustasid kandideerimist traditsioonilise poloneesiga, et näidata kõigile oma tantsuoskust. Seejärel vastati vaimukatele ja teravmeelsetele  küsimustele. Hääletamise tulemusena kroonis PMG direktor Toomas Pikhof balli kuninga ja kuninganna. Palju õnne Oskar Perelstein ja Taisiia Shevelevska!

Aitäh kõigile osalejatele, esinejatele ja korraldajatele!

Kohtumiseni järgmisel, 40. abiturientide ballil 2025. aasta kevadel!

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü