Koolipere suvevaheajale mineku protsessioon

Pirita Majandusgümnaasium lõpetab kooliaasta 12. juunil kell 11 algava koolipere suvevaheajale mineku protsessiooniga.

Ootame kõiki kooli sõpru, vanemaid, vilistlasi, kogukonna liikmeid meiega liituma.

Liigume mööda Supluse puiesteed üle Merivälja tee ning edasi rannaäärset kergliiklusteed mööda Pirita jõe äärse tribüünini, kus toimub tseremoonia, mille avab kooli direktor Toomas Pikhof. Antakse kätte kõige õpihimulisema gümnaasiumiklassi rändauhind, õpilasesindus annab Pirita linnaosa vanemale üle õpilaste suvesoovid, linnaosa vanem Doris Raudsepp kuulutab välja suvepuhkuse ja koolivaheaja ning suve algust kinnitab  toimuv SIR N CREW show.

Protsessiooni tunnuselement on osalejate fantaasiapeakate. Iga osaleja kannab peakatet, mis on enda valmistatud või mujalt hangitud ning disainitud nii, et see oleks eriline, silmatorkav, põnev,  suveteemaline, lõbus jne. Riietus on vaba/suvine.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü