PMG rahvatantsurühm pääses tantsupeole

 

Hurraa! Pirita Majandusgümnaasiumi rahvatantsurühm pääses tantsupeole!

Kui 2016 aasta sügisel esimeses klassis alustati rahvatantsu õppimist, ei uskunud keegi, et väledad tantsujalad jõuavad juba õppeaasta lõpus oma esimesele noorte tantsupeole. Nüüd on sama rühm astunud pika sammu edasi ja pääsenud tantsima juubelitantsupeole „Minu arm“.

Aitäh tublid tantsijad ja õpetaja Kätrin Järvis! Olete väga tublid!

Laulu- ja tantsupidu ”Minu arm” toimub 4.-7. juulini 2019. Käesoleval aastal möödub esimesest laulupeost 150 ning tantsupeost 85 aastat ning seetõttu on 2019. aasta kuulutatud Eesti laulu- ja tantsu juubeliaastaks. XXVII laulu- ja XX tantsupeo juhtmõte on “Minu arm“. Need sõnad puudutavad kõiki meid isiklikult ning igaüks teab ise nende tähenduse sügavust.

Kohtumiseni laulu- ja tantsupeol!

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü