Õppeaasta lõpetamine Pirita Majandusgümnaasiumis.

Õppeaasta lõpuaktusel tunnustati tublisid õpilasi ja õpetajaid – ja neid on meie koolis väga palju.

Juba 18. korda jagati  Oskari-kujusid. Iga klass sai esitada oma nominendi, et esile tõsta silmapaistvaid tulemusi saavutanud, aktiivseid, usaldusväärseid, klassikaaslaste ja õpetajate poolt hinnatud õpilasi, neid, kes on olnud teistele  eeskujuks, esindanud oma klassi ja kooli. Žürii valis nominentide seast välja parimad.

Aastal 2019 tunnustati Oskari kujuga: Aasa Marii Aasma 1.a, Rebecca Maria Pulk 2.b, Taavet Hollman 3.b, Richard Rasmus Roots 4.b, Oskar Saats 5.b, Brandon Abreldaal 6.c, Egert-Mattias Aasumets 7.b, Iko Marten Kiisler 8.b, Demi Kruusmann 10.b ja Chrete-Keit Dikker 11.b.

Aktusel tänati ka tegusaid õpetajaid ja koolitöötajaid.

Hea klassijuhataja tiitliga pärjati sellel aastal Kelly Paabut, Maarjan Rand, Eike Valgma ja Gerli Laanela.

Aasta digiõpetaja tunnustuse said Elina Roos, Egle Ollo ja Tiina Jõe.

Kolleegipreemia anti üle haldusjuht Terje Neitsovile ning „Kaunis klassiruum 2019“ on õpetaja Diana Mende klass.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü