Õppeaasta avaaktused Pirita Majandusgümnaasiumis

Juba puudel punetavad pihlad, on suvi sügisele andnud käe.
Aeg alustada kooliteed nüüd pikka, mis tegelikult kiirelt mööda läeb.

Ja nii see kõik algas – kell 9 kogunesid 2.-6. klasside õpilased ja kell 10 7.-11. klasside noored õppeaasta avaaktusele. Tuldi mälestustega möödunud suvest ja hinges ootusärevus taaskohtuda oma koolikaaslaste ja õpetajatega.

Kell 12 toimus 1. klasside esimene ja 12. klasside viimane õppeaasta avaaktus. Kõige noorematest said PMG koolipere liikmed – pähe pandi koolimütsid ja kätte anti aabitsad ning nende jaoks kõlas esimene koolikell.

Meie selle õppeaasta avaaktuseid ilmestas koolirahu lepingu sõlmimine. Sellele kirjutasid igal aktusel alla koolijuht, õpetajate ning õpilaste esindajad. Seejärel allkirjastas iga klass oma koolirahu lepingu klassijuhataja tunnis.

Põnevat, tegusat ja õnnelikku kooliaastat kõigile!

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü