Spordipäev

Uus õppeaasta algas Pirita Majandusgümnaasiumis traditsiooniliselt kogu koolipere ühise hoogsa spordipäevaga, mis toimus Pirita Spordikeskuses ja velotrekil. Velotrekil selgitati välja, milline klass suudab kõige paremini ühendada jõud köieveos ning kelle võistkond on parim pendelteatejooksus. 

Kui ühised alad klassiga olid sooritatud siis suunduti liikumisradadele, et selgitada välja krossijooksumeistrid. Tüdrukud jooksid lühemal ringil ehk Kabeliringil ja poisid võtsid mõõtu pikemal ehk Kuuseringil. Nalja, naeru ja pingutust oli reipal spordipäeval palju. 

Hääled karjuti kaasaelamisest kähedaks ning ka  ilm oli Pirita Majandusgümnaasiumi õpilasi toetav. Parimad ajad ja kohad on välja selgitatud ning  auhinnad antakse õpilastele üle reedel kooli võimlas.

 

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü