Projekt „Sport Kooli“ 1. klasside õpilastele

Pirita Majandusgümnaasium on kolmel õppeaastal osalenud Tallinna Spordi- ja Noorsooameti ning Tallinna Haridusameti koostöös algatatud projektis  „Sport Kooli“. Projekti eesmärgiks on soov  tekitada lastes huvi liikumise ja spordi harrastamise vastu ning suurendada seeläbi nende kehalist aktiivsust.  Projekti raames ei keskenduta ainult ühele spordialale, vaid tutvustatakse mitmeid erinevaid spordialasid koostöös spordiklubide ja treeneritega (kutsekvalifikatsiooni vähemalt IV tase).

Möödunud õppeaastal oli õpilastel võimalus tutvust teha korvpalli, akrobaatika, judo, golfi ja Brasiilia jiu jitsu algtõdedega.

Projekt „Sport Kooli“ alustab 2019/2020 õppeaastal kokku 17 Tallinna koolis, ka Pirita Majandusgümnaasiumis. Projekti kestvus on 30.09.2019-31.05.2020 (koolivaheaegadel liikumistunde ei toimu) ning see jaguneb kaheks erinevaid spordialasid tutvustavaks perioodiks.

I periood kestab 30.09.2019-15.12.2019 (10 nädalat),liikumistunnid PMG-s toimuvad igal esmaspäeval, kolmapäeval ja neljapäeval kell 12.05-12.50. Info spordialade kohta selgub septembrikuu viimasel täisnädalal.

Projektis saab ühest koolist osaleda üks klass või grupp (kuni 30 esimese klassi õpilast). Ühe liikumistunni pikkus on 45 minutit. Liikumistunnid ei asenda kehalise kasvatuse tunde, vaid on lisatunnid. Meie koolis on osalemine õpilastele vabatahtlik, valida võib ühe või mitu erinevat liikumisharrastuse lisatundi nädalas. Osalemine on tasuta. 

Lugupeetud vanemad! Kasutage võimalust ning julgustage oma lapsi tutvuma erinevate spordialadega. Programmis osalemine annab igale lapsele kindlasti liikumispisiku.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü