Kutsume õpetajaid, õpilasi, koolitöötajaid ja vanemaid, kellel esinevad võimalikud haigussümptomid, kandma avalikus kohas viibides maski

Pirita Majandusgümnaasiumi kõik õpetajad ja koolitöötajad saavad vajadusel kanda kooli visuaalse identiteediga maski, sest maskiga on kindlam!
Maski kandmine ei ole Eestis küll kohustuslik, kuid mask on väga hea täiendav meede distantsi hoidmisele, heale kätehügieenile ja heale respiratoorsele hügieenile. Maski tuleb kanda kõigil mistahes haigussümptomitega inimestel avalikus kohas viibides või vältimatu lähikontakti korral. Maski peaksid kandma kõik koroonaviirusesse haigestunute kontaktsed, isegi siis kui sümptomeid veel pole. Maski tasub kanda külastades rahvarohkeid suletud ruume – poed, kaubanduskeskused, ühistransport jm. See on tungivalt soovitatav just nendes piirkondades, kus on tekkinud uued nakkuskolded. Maski tuleks kanda ka väljas rahvarohketes kohtades viibides, kui pole võimalik hoida võõraste inimestega distantsi. Oluline on maski paigaldada, kanda ja eemaldada õigesti, ennast nakatamata. Pärast maski eemaldamist tuleb käed desinfitseerida.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü