Õpilasesinduse presidendina jätkab Kristofer Robin Kirsiste

7. oktoobril kuulutati välja selle õppeaasta õpilasesinduse koosseis.

ÕE aktiivis jätkavad eelmisest koosseisust: Kristofer Robin Kirsiste (12.a), Riin Savisaar (12.a), Mattias Vihvelin (11.a), Marta Alethe Jaansalu (10.b), Rahel Hollman (9.b). Uued tulijad aktiivis on PMG arvamusfestivalil edukalt esinenud Leon Herodes (12.a), Aleksandra Malm (11.b) ja Ervin Talts (10.a).

Õpilasesinduse liikmed on: Gloria Vahter (6.b), Kaspar Kass (2.a), Martin Niglas (5.c), Triinu-Liis Grafova (4.a), Hanna Liipa (5.c), Hugo Põld (7.a), Lauraliis Kõrv (9.c), Jete Vilen (11.a), Alex Kristjan Lumi (12.b).

Õpilasesinduse aktiiv kogunes oma esimesele koosolekule, kus kõige olulisemaks kujunesid valimised. Kooli ÕE presidendina jätkab Kristofer Robin Kirsiste. Asepresidendina asub tegutsema Rahel Hollman, kooli hoolekogus esindab õpilasi ÕE president Kristofer Robin Kirsiste, tervisenõukogu liikmena alustab tööd Marta Alethe Jaansalu. ÕE revident on Mattias Vihvelin ja protokollija Riin Savisaar.

Jõudu ja pealehakkamist koolielu korraldamisel! Tegusat aastat, Õpilasesindus!

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü