10. novembril on koolis nutivaba päev!

Pirita Majandusgümnaasiumi tervisenõukogu kutsub kogu koolipere osalema NUTIVABAL PÄEVAL „KUULEN, NÄEN JA SUHTLEN TAAS!“ 10. novembril 2020. Kogu koolipäeva jooksul ei kasutata nutiseadmeid – telefonid, tahvelarvutid, sülearvutid – on kindlalt koolikotis või 1.-4. klassi õpilastel „nutihoius“ klassijuhataja käes.

Iga osaleja saab käepaela, mis kinnitab tema nõusolekut järgida selle päeva reegleid. Käepaela saab 1.-4. kl õpilane klassijuhatajalt, 5.-12. kl õpilane, õpetaja ning koolitöötaja kooli tulles fuajees. Kutsume üles õpilasesinduse liikmeid, õpilasi ja õpetajaid päeva jooksul jälgima, et käepaelaga õpilased nutiseadet ei kasutaks. Vastasel korral tuleb käepael loovutada.

Vahetundide ajal (2., 3. ja 4. vahetund) leiad erinevaid tegevusi:

· sportlikud vahetunnid võimlas või kooli hoovis;

· raamatud, lauamängud, ristsõnad, värvimislehed kooli raamatukogus;

· meisterdamine kooli fuajees (korraldab ÕE);

· lauamängud, värvimislehed, kummikeks, footbagid algklassides;

· võimalus mängida lauatennist, hea ilma korral staadioni ees.

Õpetajaid kutsume üles sellel päeval tundide andmisel loobuma nutiseadmetest.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü