Pirita Majandusgümnaasiumi 12.a klassi õpilane Riin Savisaar on HOOLIV KAASLANE 2020

Alates 2007. aastast korraldab Tallinna Lastekaitse Ühing koos Björn-Okerblom Fondiga (Rootsist) konkurssi HOOLIV KAASLANE. Konkursi eesmärk on innustada õpilasi olema kaaslaste suhtes tähelepanelikumad, heatahtlikumad ja tegutsema abivalmilt. HOOLIV KAASLANE 2020 käigus selgitati linna gümnaasiumiõpilaste seast välja 5 õppurit, kes on koolikaaslastele eeskujuks nii hea õppeedukuse kui tunnustust vääriva käitumise poolest ja väärivad MIKU-MANNi õpilasstipendiumi.

Pirita Majandusgümnaasium esitas konkursile HOOLIV KAASLANE kandidaadiks kooli abituriendi Riin Savisaare, kes pälvist 11. novembril tunnustuse. Oleme uhked! Palju õnne!

Riinu on aktiivne, usaldusväärne, avatud ja loominguline ning klassikaaslaste poolt hinnatud õpilane.
Klassikaaslased ütlevad, et ta on rõõmsameelne, aktiivne, sooja südamega neiu ning äärmiselt hooliv ja abivalmis, aidates hädasolijat ka enese jaoks kõige kiiremal hetkel. Õpilasena on Riin väga kohusetundlik ja püüdlik. Tundides on ta aktiivne, julgeb küsida ja julgeb ka eksida. Ta on väga aktiivne õpilasesinduse liige ning läbi selle osalenud mitmete ürituste korraldamises.

Riin kindlasti väärib tiitlit HOOLIV KAASLANE, sest lisaks õpilastele jagub tal hoolivust ja mõistmist ka täiskasvanud koolikaaslaste suhtes.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü