26. augustil kell 17 toimub infotund I klasside õpilastele ja vanematele

Pirita Majandusgümnaasiumi I klasside õpilaste ja lastevanemate infotund toimub neljapäeval, 26.08.2021 kell 17.00 Pirita Majandusgümnaasiumi võimlasaalis.

Lapsed ja vanemad saavad tutvuda kooli, esimese õpetaja ja toredate klassikaaslastega. Kohtumisel osalevad kooli direktor Toomas Pikhof, põhikooli õppejuht Anne Reinkort, sotsiaalpedagoog Silva Vissel, psühholoog Silvi-Kersti Johannson ning esimeste klasside klassijuhatajad Mirjam Hallingu, Kaie Paju ja Pille Vilba.

Lastevanematel palume arvestada sellega, et koolimajja lubatakse täiskasvanud isikuid, kes tõendavad, et on: • vaktsineerimiskuuri läbinud või • COVID-19 haiguse läbi põdenud või • kuni 48 tundi varem teinud antigeeni kiirtesti või kuni 72 tundi varem PCR-testi, mille tulemus on negatiivne. Kohale tulles palume esitada vastav tõend koos isikut tõendava dokumendiga.

Infotund kestab 60 minutit.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü