Tule helkuripuid ehtima

Taas on käes aeg, mil valgust jääb järjest vähemaks ning hakkama tuleb saada pimedal ajal ohutult liiklemisega. Tihti on õnnetuste põhjuseks liigne kiirustamine või just  pimedus. Igal jalakäijal on üks väga hea võimalus olla liikluses nähtav – kanda helkurit.

Mitmetel aastatel on Pirita Majandusgümnaasiumi koolipere rajanud kooli juurde helkuriheki või ehtinud helkuripuid. Niimoodi juhime ühiselt liiklejate tähelepanu helkuri kandmise vajalikkusele. Jalakäija esimene abivahend enda liikluses märgatavaks tegemisel on just see väike valgust peegeldav ese.

Kutsume pärast koolivaheaega kolmapäeval, 3. novembril, kell 8.55 ehtima helkuritega koolimaja ees lipuväljakul kasvavaid kuuski 1.a, 1.b ja 1.c klasside õpilasi ning ülejäänud klasside 2-liikmelisi esindusi, õpilasesindust ja õpetajaid, kooli juhtkonda, vanemaid ning kõiki kooli sõpru. Koguneme peaukse ees.

Võta kaasa helkur(-id), mis on pakendi(-te)st vabastatud st valmis riputamiseks. Kõik aktsioonis osalejad ise on eeskujulikult helkuritega kaetud ning autodele nähtavad. Kindlasti ei ole meie soov tekitada koolimaja ees liiklusohtlikku olukorda.

Turvalist pimedat aega!

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü