Õpilasfirmade jõululaat

Pirita Majandusgümnaasiumi õpilasfirmade jõululaat toimub 10. detsembril suures võimlasaalis. Oma põnevaid tooteid on müümas nii 8. klasside minifirmad kui 11. klasside õpilasfirmad ja toodete valik on lai – leida võib meeneid, küünlaid, küünlaaluseid, jõuluehteid, helkureid, riidest õlakotte, T-särke, pusasid, käsitööseepi, väga erinevaid ehteid, maiustusi, tegevuskaarte, puidust tooteid meenetest kuni linnumajade ja LED valgustusega puupakkudest riiuliteni.

Avatud on õnneloos, kus iga pilet võidab. Loosi korraldab PMG õpilasesindus. Palume kõigil, kes soovivad panustada õnneloosi, tuua tooted/kingitused järgmise nädala jooksul (6. – 9. detsember kell 7.30-15.00) kooli fuajeesse administraatori kätte.

Laada külastamine toimub hajutatult klasside kaupa ning kõik alates 12. eluaastast kannavad maske. COVID-19 viiruse leviku tõttu pole sel aastal meil võimalik laadale lapsevanemaid ja linnaosa rahvast lubada.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü