Tunnustus õpilasfirmale KVA

Pirita Majandusgümnaasiumi õpilasfirma KVA pälvis õpilasfirmade laadal arutlus- ja tegevuskaardipakiga Röör laadal välja antud tiitli “PARIM TOODE/TEENUS”.

Õpilasfirma moodustavad 11. a klassi tüdrukud: Rebecca Parve, Triin Sooäär, Ketlin Siidirätsep, Liisi Helene Taklaja ja Michell Kirss.
Õpilasfirmat juhendab majandusõpetaja Marko Krusberg.

Palju õnne!

Uuringud näitavad, et üle poole vastanud lastest soovivad vanematega rohkem aega veeta. Õpilasfirma KVA (kvaliteetaeg) on välja tulnud Eestis ainulaadse mänguga, mis võimaldab veeta kvaliteetaega kõigiga ja kõikjal. Kaardid sisaldavad 50 tegevust ja 50 arutlusküsimust, tegevust ja küsimust saab teha korraga ehk panna proovile oma rööprähklemise oskus. Kaardid arendavad suhtlusoskust ning loomingulist eneseväljendust. Tootega on võimalik lähemalt tutvuda Instagramist: roor.of ; Facebookist: of.kvaroor ; TikTokist: of.kva ning kodulehelt www.roor.voog.com
Rööprähklemiseni!

ÕF KVA tutvustas Tallinna Televisiooni uudistele oma Mõttega rööprähklemise tegevuskaarte.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü