Külastati Vabamu näitust “Miks Eesti? 30 aastaga ENSVst e-Eestiks”

Pirita Majandusgümnaasiumi  7.-8. klasside õpilased külastasid Vabamu näitust “Miks Eesti? 30 aastaga ENSVst e-Eestiks”,  mis võtab kokku Eesti digiühiskonna kujunemisloo, saavutused ja heidab pilgu tulevikku.
Näitusel räägiti, miks ikkagi sai just Eestist digitaalne ühiskond, milliseid seadmeid on digihüppe perioodil viimase 30 aasta jooksul kasutatud, kuidas Eesti on nii edukas e-riik paljude idufirmadega ning millised uued väljakutsed ootavad meid ees. 
Noored osalesid ka õpitoas, kus nad pidid oma idufirmade ideid ja prototüüpe kaaslastele esitlema ehk pitchima.

Kuna Eesti ja ülejäänud maailm liigub selgelt üha enam IT suunas, siis oli õppekäik  väga päevakajaline, kaasahaarav ja huvitav.

Aitäh õpetajad Paul Binsol, Maarit Leben ja Pille Pruuden!

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü