Kontsert „Trompetissimo“

Taaskord kõlas Pirita Majandusgümnaasiumis imeline muusika. Koostöös UNESCO muusikalinna Tallinnaga jõudis kooli 3.-5. klasside ette Eesti Kontserdi programmi koolikontsert „Trompetissimo“, kus esinesid  ja oma pille tutvustasid trompetimängijad ja -õpetajad Neeme ja Aavo Ots ning nende õpilased Eerik Bahovski, Triin Ustav ja Mattis-Johan Mere Tallinna Muusika- ja Balletikoolist MUBA, kontsertmeister oli Piret Randal.
Kõlas eripalgeline muusika erinevatelt autoritelt (J. Clarke, G. Parés, E. Morricone, G. FR Händel, V. Monti jt) ning saadi teada, et trompet on kõrgeima registriga vaskpuhkpill ja üks vanimatest muusikainstrumentidest. Pärast kontserti said huvilised pille lähmalt uurida.

Aitäh esinejatele meeldiva hingekosutuse eest! 

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü