Esseekonkurss „Sõna jõud ja keele vägi“

2023. aasta esseekonkursile “Sõna jõud ja keele vägi“ saadeti 104 väga hästi kirjutatud ja kaasahaarava teemakäsitlusega esseed, mis annavad panuse meie emakeele teadvustamisesse ja hoidmisesse. Õpilased peatusid lisaks kirjanduse-, kultuuriloo- ja emakeelekesksetele teemadele ka poliitikal ja valimistel, Ukraina sõjal, rahvusvahelistel suhetel, spordil ning paljudel teistel teemadel.

Meil on hea meel teatada, et Euroopa Komisjoni Eesti esinduse žürii valis enda lemmikuks Pirita Majandusgümnaasiumi 11.b klassi õpilase Miia Malmi essee „Põhjamaa päikese kullast Eestimaa“,  milles on päevakajalised teemad oskuslikult põimitud keele- ja identiteediküsimustega ning mis aitab mõtestada keele väge meie ühiste väärtuste hoidmisel.

Oleme uhked ning soovime Miia Malmile ja tema õpetajale Mario Kekiševile palju õnne!

https://toimetaja.eu/pohjamaa-paikese-kullast-eestimaa/

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü