PMG suvevaheajale mineku protsessioon

Pirita Majandusgümnaasium lõpetab kooliaasta 13. juunil kell 11 algava koolipere suvevaheajale mineku protsessiooniga.

Ootame kõiki kooli sõpru, vanemaid, vilistlasi, kogukonna liikmeid meiega liituma.

Liigume mööda Supluse puiesteed üle Merivälja tee ning edasi rannaäärset kergliiklusteed mööda Pirita jõe äärse tribüünini, kus toimub tseremoonia, mille avab kooli direktor Toomas Pikhof. Õpilasesinduse president Rahel Hollman annab Pirita linnaosa vanemale Kaido Saarniidule üle õpilaste suvesoovid, linnaosa vanem kuulutab välja suvepuhkuse ja koolivaheaja, taas antakse üle kõige õpihimulisema gümnaasiumiklassi tiitel ning suve algust kinnitab toimuv show.
Oodata on suurt trummimöllu. Kõige ägedama trummishow korraldavad Reigo Ahven, François Archanjo & sambakool Macieira De Ouro (Kuldõunapuu).

Protsessiooni tunnuselement on osalejate fantaasiapeakate. Iga osaleja kannab peakatet, mis on enda valmistatud või mujalt hangitud ning disainitud nii, et see oleks eriline, silmatorkav, põnev, ületrumpav, suveteemaline, lõbus jne. Riietus on vaba/suvine.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü