Tähistasime õpetajate päeva

Pirita Majandusgümnaasiumis õpetajate päeva tähistamisest on saanud kooliaasta traditsiooniline suursündmus, kus kõik õpetajad tunnetavad, et nad on ühiskonnas olulist ametit pidavad tõelised väärtused. Sellel aastal kandis Pirita Majandusgümnaasiumis toimunud õpetajate päev  nimetust “ÕPETAJA KUI BARBIE”. 
Päev oli tõeliselt meeleolukas, sest õpetajad osalesid erinevates tundides – vilistlaste tund, mida viisid läbi Mart Hallimäe, Oliver Olmaru ja Fred Mühls, meeleolukas tund Kait Kalliga, abiturientide tund ning päeva lõpetas pidulik sündmus  Pirita Linnaosa vanema Kaido Saarniidu ja tänase päeva abiturientidest kooli juhtkonna tervituste, Uku Suviste sütitava esinemise ning rohkete traditsiooniliste auhindade – RAUDNE LEEDI, LIPULAEV, LADVAÕUN, PAUK LUUAVARREST, ALLVEELAEV, KRISTALLKINGAKE, VANKUMATU TINASÕDUR, PÄRL, MISS, RIBADEKS TÕMMATU, NUTUMÜÜR VÕI KIRSTUNAEL – üleandmisega.
Aitäh kõigile, kes meie päeva nii meeldejäävaks muutsid!
Palju õnne kõikidele õpetajatele ja hariduses töötavatele inimestele. Ilusat õpetajate päeva!
 
Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü