Külas käis Tallinna Lennujaama kliendisuhete juht

 

Teisipäeval, 3. oktoobril said ettevõtlusnädala raames Pirita Majandusgümnaasiumi 8. klasside õpilased kohtuda Tallinna Lennujaama kliendisuhete juhi Hasan Steinbergiga. 

Kohtumisel saime palju inspiratsiooni ja elutarkust. Steinberg jagas meile nõuandeid sellest, kuidas luua usaldusväärseid ja tugevaid meeskondi ning selgitas, kuidas koostöö saaks olla edu võti. Ta kinnitas, et meie minevik peegeldab tulevikku ning soovitas vaadata tuleviku eesmärkide mõistmiseks tagasi oma läbitud teekonnale. Samuti tõi ta esile, et hea firma alustala on aus ja usaldusväärne raamatupidaja. 

Tema kõige olulisem sõnum meile oli, et peaksime oma elus järgima kirge ja töötama alal, milles oleme tõeliselt head, sest ainult siis saame leida unistuste töökoha. Väga hea ja silmapaistev oli see, et kõneleja ei tulnud ütlema, kuidas asju tegema peab, vaid rääkis enda kogemustest, mis pani nii mõnegi õpilase sügavalt mõtlema. 

Loeng oli huvitav, väga hariv ja andis meile kõigile julgust astuda elus uusi samme. “Elu suurim võti peitub sageli meie enda valikutes.”

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü